Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби та строки проведення чергових призовних кампаній
2021-03-03

Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році.

Відповідно до пункту 17 частини першої статті 106 Конституції України та на виконання Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" постановляю:

1. Звільнити в запас зі Збройних Сил України, Державної спеціальної служби транспорту, інших утворених відповідно до законів України військових формувань:

1) військовослужбовців строкової служби, які мають ступінь вищої освіти магістра та вислужили встановлені строки строкової військової служби:

у червні – липні 2021 року;

у жовтні – грудні 2021 року;

2) інших військовослужбовців строкової служби, які вислужили встановлені строки строкової військової служби:

у квітні – червні 2021 року;

у грудні 2021 року – січні 2022 року.

 

2. Визначити на 2021 рік такі строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу:

1) квітень – червень;

2) жовтень – грудень.

 

3. Призвати на строкову військову службу громадян України чоловічої статі, які відповідають вимогам частини першої статті 15 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу":

1) у квітні – червні 2021 року;

2) у жовтні – грудні 2021 року.

 

4. Кабінету Міністрів України визначити чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу, та обсяги видатків для проведення чергових призовів у 2021 році.

 

5. Кабінету Міністрів України, обласним, Київській міській державним адміністраціям забезпечити виконання заходів, пов'язаних із підготовкою та проведенням у 2021 році чергових призовів громадян України на строкову військову службу.

 

6. Міністерству інфраструктури України забезпечити за заявками Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України перевезення осіб, зазначених у статтях 1 і 3 цього Указу, з додержанням вимог безпеки та проведення розрахунків за ці перевезення згідно з чинними тарифами.

 

7. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування, крім пункту 1 статті 3, який набирає чинності з 1 березня 2021 року, та пункту 2 статті 3, який набирає чинності з 1 вересня 2021 року.

 

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

24 лютого 2021 року

 

НАКАЗ військового комісара Миргородського об’єднаного міського військового комісаріату  01.03.2021   № 17  Про призов громадян на строкову військову службу

1. На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», Указу Президента України «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» від 24 лютого 2021 року № 71/2021 проводиться призов громадян на строкову військову службу.

2. Явці на призовну дільницю Миргородського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994-2002 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різними обставинами.

 

3.  Усі    громадяни,    які   підлягають   призову    на    строкову    військову службу, зобов'язані прибути на призовну  дільницю за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 150 в установлений час з документами, зазначеними у повістках. Громадяни, які не отримали повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути до Миргородського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки до

15 березня 2021 року  та мати при собі документи, які посвідчують особу.

 

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста Миргорода та Миргородського району, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися в територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії.

5. На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі закладів освіти, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно із законодавством.

 

ТВО військового комісара

Миргородського об’єднаного міського територіального центру

комплектування та соціальної підтримки,

підполковник   О.БАБЕНКО

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]