Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про заміну реквізитів рахунків для зарахування платежів до бюджетів відповідно до стандарту IBAN
2019-09-05

Державною казначейською службою України (далі - Казначейство) на виконання п. 3 Постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 № 162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунка (IBAN) в Україні» здійснено заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IBAN (29 літерно- цифрових символів).

Перехід на міжнародні номери рахунків при обслуговуванні бюджетів за доходами буде здійснено Казначейством з 01 жовтня 2019 року.

Таким чином, починаючи з 01 жовтня 2019 року змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів, відкритих відповідно до вимог стандарту IBAN.

Також повідомляємо, що з 01.10.2019 до 31.10.2019  р. діє перехідний період із застосуванням як старої системи рахунків для зарахування платежів до бюджетів (14 цифрових символів), так і міжнародної системи (29 символів)

З 01.11.2019 р. всі платежі до бюджетів здійснюються тільки із застосуванням реквізитів рахунків відповідно до стандарту IBAN.

Інформацію про реквізити рахунків для зарахування платежів до бюджетів відповідно до стандарту IBAN можна дізнатись в Центрах обслуговування платників та на вебпорталах Державної податкової служби та її територіальних органів в рубриці «Бюджетні рахунки».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]