Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про внесення змін щодо строків проведення чергового призову
2020-03-24

Про внесення змін до наказу військового комісара від 29 січня 2020 року № 18 щодо  строків проведення чергового призову.

1. На підставі Указу Президента України «Про внесення змін до Указу Президента України від 16 січня 2020 року № 13» від 23 березня 2020 року № 103/2020 визначено такі зміни: провести призов громадян України чоловічої статі на строкову військову службу  з травня по липень місяці 2020 року.

2. Явці на призовну дільницю Миргородського військкомату підлягають громадяни віком від 18 років, а для призову на строкову військову службу підлягають громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповниться 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-ти річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу (це призовники які народилися з 01.01. 1993 р.н. по 31.07.2002 р.н. та призовники в яких відстрочка закінчується до 31 липня 2020 року).

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну  дільницю за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 150, у строк, протягом 7-ми днів після закінчення карантину, в зв’язку коронавірусом COVID-19. Громадяни призовного віку, які за будь-яких обставин не отримали повісток або не оповіщені по телефону, зобов'язані прибути до об’єднаного міського військового комісаріату  в термін до 10 травня 2020 року,  та мати при собі документи, які посвідчують особу.

 

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста Миргорода та Миргородського району, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у міський військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5. На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», постанови Кабінету міністрів України № 921 від 07.12.2016 р. керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов'язані своєчасно забезпечити прибуття громадян призовного віку до призовної дільниці.

6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно із Законодавством.

 

 

Військовий комісар

Миргородського об’єднаного міського військового комісаріату

підполковник    О.БАБЕНКО

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]