Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про розслідування резонансної справи щодо нападу на депутата
2017-07-14

Миргородським відділом поліції ГУНП в Полтавській області розшукуються невідомі особи, які вчинили тяжке кримінальне правопорушення: вчинили напад на депутата міської ради, свободівця Олега Супруненка. Про це повідомив керівник Миргородського відділу поліції Володимир Река на засіданні депутатської комісії з соціальних питань, що працювала у рамках  підготовки позачергової сесії.

Він розповів про хронологію резонансного випадку та доповів про хід розслідування кримінального провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. За інформацією очільника поліції, 12 липня, близько 5-ї години ранку, в Миргороді по вул. Єрківській, поблизу будинку № 82, на узбіччі, без свідомості та з численними тілесними ушкодженнями виявлено миргородця Олега Супруненка.

До моменту нападу при потерпілому був рюкзак чорного кольору з мобільним телефоном марки "Nokia" та нетбук, які після побиття - зникли. Для розкриття даного злочину співробітниками Миргородського відділу поліції спільно з працівниками обласного управління кримінальної поліції Полтавщини проводяться необхідні слідчо-оперативні заходи.

Станом на ранок 14 липня, стан потерпілого залишався стабільно-тяжким, медики борються за життя Олега Супруненка і вирішують питання про його транспортування  до Полтавської лікарні, повідомила радник міського голови з питань медичного обслуговування  населення  Ніна Коркішко.

Всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини вчинення даного злочину чи про осіб, які до цього можуть бути причетні, а також свідків чи очевидців правохоронці просять повідомляти за тел. (05355) 5-24-50 (чергова частина Миргородського ВП), або «102» чи розмістити інформацію в соціальній мережі "Facebook" на сторінці "Миргородський відділ поліції". Обіцяють конфіденційність та винагороду.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]