Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про розслідування резонансної справи щодо нападу на депутата
2017-07-14

Миргородським відділом поліції ГУНП в Полтавській області розшукуються невідомі особи, які вчинили тяжке кримінальне правопорушення: вчинили напад на депутата міської ради, свободівця Олега Супруненка. Про це повідомив керівник Миргородського відділу поліції Володимир Река на засіданні депутатської комісії з соціальних питань, що працювала у рамках  підготовки позачергової сесії.

Він розповів про хронологію резонансного випадку та доповів про хід розслідування кримінального провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. За інформацією очільника поліції, 12 липня, близько 5-ї години ранку, в Миргороді по вул. Єрківській, поблизу будинку № 82, на узбіччі, без свідомості та з численними тілесними ушкодженнями виявлено миргородця Олега Супруненка.

До моменту нападу при потерпілому був рюкзак чорного кольору з мобільним телефоном марки "Nokia" та нетбук, які після побиття - зникли. Для розкриття даного злочину співробітниками Миргородського відділу поліції спільно з працівниками обласного управління кримінальної поліції Полтавщини проводяться необхідні слідчо-оперативні заходи.

Станом на ранок 14 липня, стан потерпілого залишався стабільно-тяжким, медики борються за життя Олега Супруненка і вирішують питання про його транспортування  до Полтавської лікарні, повідомила радник міського голови з питань медичного обслуговування  населення  Ніна Коркішко.

Всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини вчинення даного злочину чи про осіб, які до цього можуть бути причетні, а також свідків чи очевидців правохоронці просять повідомляти за тел. (05355) 5-24-50 (чергова частина Миргородського ВП), або «102» чи розмістити інформацію в соціальній мережі "Facebook" на сторінці "Миргородський відділ поліції". Обіцяють конфіденційність та винагороду.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]