Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про приписку громадян України чоловічої статі 2005 року народження до призовних дільниць
2021-12-06

Наказ начальника Миргородського РТЦК та СП № 102 «Про приписку громадян України чоловічої статі 2005 року народження до призовних дільниць Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки».

  1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» з 01 січня до 31 березня 2022 року оголошується приписка громадян 2005 року народження до призовних дільниць Миргородського району Полтавської області.
  2. Явці для приписки підлягають усі громадяни України чоловічої статі, які народилися з 01 січня по 31 грудня 2005 року включно, та які проживають на території Миргородського району, крім осіб, що відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру.
  3. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовних дільниць, зобов’язані прибути за адресами: Миргородський РТЦК та СП - м. Миргород, вул. Гоголя, 150; перший відділ РТЦК та СП - м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4, другий відділ РТЦК та СП  -  м. Лохвиця, вул. Сенчанська, 5, третій відділ РТЦК та СП - смт. Велика Багачка, вул. Каштанова, б.3; четвертий відділ РТЦК та СП - смт. Шишаки, вул. Легейди, 8, у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці (розпорядженні). Громадяни, які не отримали повістку (розпорядження), зобов’язані прибути за зазначеними адресами до 10 січня 2022 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.
  4. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та закладів освіти зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовних дільниць, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та до підпорядкованих відділів.

 

Начальник Миргородського районного територіального центру

комплектування та соціальної підтримки

полковник    С. ПОГОРЕЛОВ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]