Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про проведення моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді
2022-09-14

У реаліях сьогодення, коли український народ виборює незалежність в умовах воєнної агресії росії в Україні національно- патріотичне виховання набуває найбільшого значення у діяльності держави та суспільства. Указом Президента України від 18.05.2019 № 286/219 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», наказом Міністерства освіти і науки України від 06.06.2022 № 527 «Про деякі питання національно-патріотичного виховання в закладах освіти України та  визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 № 641» визначені стратегічні підходи до національно-патріотичного виховання дітей та молоді, затверджено Концепцію національно-патріотичного виховання в системі освіти України та заходи щодо її реалізації.

З метою отримання загальної інформації щодо стану національно-патріотичного виховання і подальшого його вдосконалення, надання системності та вироблення науково-методичних засад супроводу організаційної роботи з національно-патріотичного виховання Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського повідомляє про проведення опитування з 20.09.2022 по 22.09.2022 в рамках першого етапу проведення моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Онлайн-опитувальник буде доступний за посиланням: https://forms.gle/Ard2yGdiDqchYiA46

Опитування має системний характер і буде проводитись на постійній основі до 2025 року включно (раз на півроку, у вересні та березні).

Відтак консолідуємо спільні зусилля державної влади, органів місцевого самоврядування та громадянського суспільства для цілеспрямованого і ефективного процесу патріотичного виховання майбутніх громадян України.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]