Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про підготовку закладів освіти до нового навчального року в умовах воєнного стану
2022-06-24

Забезпечити максимально можливу безпеку дітей під час освітнього процесу – головне завдання міської влади у період воєнного часу. На цьому наголосив міський голова Сергій Соломаха під час сьогоднішньої наради, присвяченої підготовці навчальних закладів до нового 2022-2023 року. До обговорення назрілих проблем були запрошені  профільні заступники та керівники підрозділів.

Розпочинаючи нараду, міський голова зауважив, що новий навчальний рік уже вкотре наші освітяни змушені розпочинати у важких та незвичних умовах, адже майже два роки вони працювали в дистанційному режимі через ковід, а цьогоріч мають враховувати особливості воєнного часу.

Сергій Соломаха акцентував увагу на цілій низці освітніх питань, зокрема, ретельній підготовці до осінньо-зимового періоду, забезпечення пожежної безпеки та належного облаштування укриттів на випадок військових загроз, налагодження ефективної роботи системи сповіщення, відпрацювання шляхів евакуації учнів та вчителів, створення відповідних матеріальних запасів тощо.

"Без комплексної роботи у цьому напрямку належним чином підготувати освітянські заклади до цього особливого навчального року неможливо. Тому кожен керівник має відпрацювати усі механізми для того, щоб убезпечити наших дітей," – сказав перший заступник міського голови Олександр Острянин. 

Начальник сектору цивільного захисту Олександр Яременко поінформував присутніх про важливі деталі цьогорічного процесу підготовки закладів освіти до нового навчального року в умовах воєнного стану, вимоги до організації укриттів, здійснення в закладах освіти оповіщення про небезпеку та забезпечення захисту дітей в захисних спорудах, проаналізував стан забезпечення протипожежної безпеки в освітніх закладах.

Нагадаємо, що для встановлення реальної можливості використання простих укриттів та ПРУ, наявних на території громади загалом і в освітніх закладах зокрема, напередодні  відповідна міська комісія  зробила виїзний огляд та обстеження підвальних приміщень закладів освіти  з метою встановлення можливості їх використання для укриття населення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]