Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про підготовку оздоровчої кампанії 2016
2016-05-25

24 травня відбулося засідання виконавчого комітету. На засіданні, яке провів міський голова Сергій Соломаха, серед передбачених порядком денним питань,було розглянуто організацію оздоровчої кампанії для дітей і підлітків у поточному році.

Про організацію оздоровлення 2016 року та дотримання вимог санітарного законодавства в закладах роботи пришкільних таборів доповідав начальник відділу у справах спорту, сім"ї та молоді Володимир Фісик та головний спеціаліст по дотриманню санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в м. Миргород Григорій Захаренко.

За інформацією керівників, у 2016 році при навчальних закладах міста планується організувати роботу 14 таборів із денним перебуванням, з них 6 пришкільних, 3 профільних при позашкільних закладах (станція юних техніків, станція юних туристів, дитячо-юнацька спортивна школа), 2 табори праці та відпочинку при ЗОШ № 1 імені Панаса Мирного та СШ № 5 та 3 мовних із залученням до роботи волонтера Корпусу Миру та волонтерів AIESEC в рамках проекту «GO CAMPS». Протягом 14 робочих днів відпочинковими послугами планується охопити близько 960 дітей. Прийом літніх таборів до роботи буде проведено 27 травня, зазначив Григорій Захаренко.

За словами Володимира Фісика, у цьому році в дитячо-юнацькому оздоровчому таборі «Еколог» планується оздоровлення 70 дітей, гуртківців ЦЕНТУМ. Окрім того, планується оздоровлення близько 100 дітей, вихованців ДЮСШ у виїзних спортивних таборах із залученням батьківських та спонсорських коштів. Діти пільгових категорій, обдаровані та переможці олімпіад матимуть змогу відпочити у оздоровчих таборах Полтавщини, України та  за кордоном.

Станом на 01.05. 2016 року відділом у справах спорту, сім’ї та молоді реалізовано 2 безкоштовні путівки та 1 - 20% путівка до УДЦ «Молода Гвардія». Оздоровились 2 дитини позбавлені батьківського піклування та 1 обдарована дитина.

Протягом оздоровчих сезонів завдяки злагодженій роботі міської оперативної групи з організації оздоровлення, адміністрацій навчальних закладів, начальників таборів відпочинку та інших організацій, причетних до процесу оздоровлення здійснюються узгоджені дії в напрямку недопущення масових харчових отруєнь, тяжких травм, скоєння злочинів, і найголовніше - збереження  життя  дітей. Організація  оздоровлення та відпочинку в місті в 2016 році покладається на оперативну групу, до складу якої входитимуть керівники відповідних служб міськвиконкому (склад оперативної групи додається).

Першочергово відпочинком та оздоровленням буде охоплено дітей пільгових категорій. Такі діти будуть відпочивати на базі таборів із денним перебуванням, у позаміських закладах оздоровлення та відпочинку, згідно путівок, які надходитимуть до відділу у справах спорту, сім’ї та молоді, управління праці та соціального захисту населення, дитячого поліклінічного відділення

На період літніх канікул відділом у справах спорту, сім’ї та молоді, Центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, службою у справах дітей, відділом культури та туризму та Молодіжними громадськими організаціями «Миргородська молодіжна рада», «За нами майбутнє», «Молодіжний парламент» планується проведення ряду спортивно–масових, молодіжно-розважальних заходів та громадських робіт із залученням учнівської та студентської молоді міста.

Обговоривши питання, рішенням виконавчого комітету створено оперативну групу по організації оздоровлення та відпочинку в 2016 році, розроблено план заходів управлінь, відділів, центрів та служб виконавчого комітету щодо організації оздоровлення та відпочинку та складено відповідний кошторис витрат на загальну суму 1065085 грн., із яких: 726685 грн. – бюджетні кошти та 338400 грн. – позабюджетні кошти.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]