Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про перспективу електронних щоденників у школах Миргорода
2018-05-16

Міський голова Сергій Соломаха зустрівся з представниками литовської компанії щодо запровадження в місті сучасних електронних технологій. Зокрема, мова йшла про електронний щоденник в школах.

Представники Литви запевнили у підтримці дружніх стосунків між країнами, у співчутті щодо загиблих, портрети яких розташовані в  приміщенні міськради. Депутат Литовського Сейму, керівник парламентської групи Литва  -Україна Юлюс Даутартас відмітив багатогранну та вікову історію україно-литовських стосунків та бажання співпрацювати на рівні міст наших країн. Передав схвальні відгуки Посла Литовської республіки в Україні про прогресивне місто Миргород, яке відкрите до інновацій та ініціатив.
  Радник правління Андрей Ярмалкович та директор по розвитку литовської інформаційної компанії "NEVDA" Паулюс Йоникас презентували 25-річний досвід роботи компанії. Були приємно вражені тим, що в маленькому містечку вже впроваджені пряма трансляції засідань, модуль пошуку рішень на сайті, системою он-лайн моніторингу громадського транспорту та електронним документообігом.
  Литовською компанією створено найпопулярніший в Литві електронний шкільний щоденник, яким користуються більше 80% шкіл Литви. Система дозволяє вести оцінки, плани уроків, домашні завдання, розклади занять, відвідуваність учнів, комунікувати між собою, вести аналітику
  Керуюча справами Антоніна Нікітченко повідомила, що вже близько 5 років періодично піднімається питання впровадження електронного щоденника. З кожним роком все актуальнішим постає перехід від традиційних класних журналів та щоденників до сучасних методів спілкування між вчителями, батьками та учнями.
  Начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік висловила свою підтримку та одночасно стурбованість навантаження педперсоналу через подвійне ведення документації школи. Литовці запевнили, що технічні можливості програмного забезпечення дозволяють безпечно вести, зберігати, архівувати великі об'єми даних.
  Підсумовуючи зустріч міський голова запевнив у своїй підтримці інновацій в місті. Запросив презентувати литовський програмний продукт перед освітянами найближчим часом. Міський голова розуміє, що ці технології для України стануть неминучими найближчим часом. Питання лише в тому, які міста стануть першими.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]