Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про передачу «Миргородтеплоенерго» та «Миргородводоканал» в комунальну власність міста
2016-02-22

На пленарному засіданні сьомої сесії міської ради було прийнято чимало рішень щодо забезпечення життєдіяльності Миргорода. Після тривалого обговорення питання про доцільність передачі комунальних підприємств обласного підпорядкування у власність територіальної громади вийшло у практичну площину. З відповідним проханням депутати письмово звернулися до Полтавської обласної ради. Перше рішення стосувалося передачі ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго». У другому рішенні йдеться про передачу та ОКВПВКГ «Миргородводоканал» в комунальну власність територіальної громади міста. Тексти звернень наводимо нижче.

 

Звернення

депутатів Миргородської міської ради щодо передачі до власності територіальної громади міста

Обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства «Миргородтеплоенерго»

Зважаючи на актуальність питання децентралізації влади з передачею більших повноважень до органів місцевого самоврядування та враховуючі те, що ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» надає 95% своїх послуг споживачам м. Миргород, з метою більш оперативного впровадження інвестиційних енергоефективних проектів та проектів з використанням альтернативних видів палива в галузі централізованого теплопостачання та гарячого водопостачання, забезпечення можливості громаді міста в участі розробки інвестиційної програми підприємства, проведення своєчасного моніторингу за споживанням енергоносіїв, забезпечення оптимізації витрат підприємства, дієвого контролю органами виконавчої влади за цільовим використанням коштів інвестиційної та амортизаційної складової тарифів на комунальні послуги ми, депутати Миргородської міської ради, звертаємось до Полтавської обласної ради з проханням передачі підприємства у власність територіальної громади м. Миргорода.

Сподіваємось на розуміння та подальшу співпрацю у вирішенні питань.

 

Звернення

депутатів Миргородської міської ради щодо передачі до власності територіальної громади міста

Обласного комунального виробничого підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Миргородводоканал»

Ми, депутати Миргородської міської ради, зважаючи на актуальність питання децентралізації влади з передачею більших повноважень до органів місцевого самоврядування та враховуючі те, що ОКВПВКГ «Миргородводоканал» надає 90% своїх послуг споживачам м. Миргород, з метою більш оперативного впровадження інвестиційних енергоефективних проектів в галузі централізованого водопостачання та водовідведення та проектів по забезпеченню екологічної безпеки міста-курорту, будівництва нових водогонів, проведення своєчасного моніторингу за споживанням енергоносіїв, забезпечення оптимізації витрат підприємства, дієвого контролю органами виконавчої влади за цільовим використанням коштів амортизаційної складової тарифів на комунальні послуги, звертаємось до Полтавської обласної ради з проханням передачі підприємства у власність територіальної громади м. Миргорода.

Сподіваємось на розуміння та подальшу співпрацю у вирішенні питань.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]