Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про пенсійне забезпечення
2018-10-04

04 жовтня 2018 року для підопічних Територіального центру відбувся плановий захід – зустріч з начальником відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Оленою Миколаївною Борисовою під назвою «Питання пенсійного забезпечення». Під час лекції обговорювалися питання призначення та перерахунку пенсій. Надана інформація була дуже корисною для студентів «Університету третього віку». Підопічні Територіального центру взяли активну участь у дискусії з актуальних питань та отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Олена Миколаївна наголосила, що пенсійне забезпечення громадян є основною соціальною функцією в державі. Робота працівників Пенсійного фонду потрібна і корисна, адже завдяки їй пенсіонери вчасно отримують пенсійні виплати гарантовані державою.

Відвідувачі заходу були запрошені на консультування до Миргородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, що знаходиться за адресою : вулиця Гоголя, 107.

Сподіваємося, що ці зустрічі будуть традиційними. Хочеться висловити щиру подяку начальнику Миргородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Бакалу Віктору Васильовичу за організацію цікавої та змістовної лекції для студентів «Університету третього віку».

 

Територіальний центр

Соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]