Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про необхідність посилення охоронної системи АЗС Миргорода
2016-01-12

Забезпечити належну безпеку праці робітників та посилити охоронну систему АЗС. Таке завдання поставили перед власниками потенційно небезпечних об’єктів керівник міста Сергій Соломаха та начальник Миргородської поліції Василь Овчаренко. Про це, зокрема, говорили на робочій зустрічі, що відбулася у залі засідань міської ради.

Як констатував начальник Миргородської поліції Василь Овчаренко, останнім часом на території України почастішали випадки розбійних нападів на відділення банків, банкоматів  та АЗС. У зв'язку з цим виникла необхідність встановити відеоспостереження на усіх подібних об'єктах. Такі заходи дають позитивні результати: за допомогою камер відеоспостереження легко можна прослідкувати хід подій, скласти фоторобот грабіжників і розкрити злочин,- каже Василь Овчаренко, і додає, що оснащеність заправок у Миргороді та районі низька. Він зазначив, що популярними серед нападників є саме АЗС, адже у них вільний доступ до приміщення та незахищеність фінансових коштів, що знаходяться в касовому апараті. На пограбування зловмисників спонукає можливість легкої наживи. З кожним роком кількість таких посягань зростає. Багато розбоїв здійснюються з особливою жорстокістю та із застосуванням вогнепальної зброї. Часто від цього страждають, а іноді й гинуть ні в чому невинні люди. А життя людей дорожче за технічні засоби.

Як повідомив Василь Овчаренко, для однієї АСЗ вистачить кількох відеокамер. Вони перекриють основні точки і зберігатимуть інформацію, яка допоможе правоохоронцям знайти зловмисника. Відеокамера цілодобово фіксує усе, що відбувається. Завдяки відеоінформації можна відновити події минулих днів і розкрити злочин, навіть якщо пройшло вже багато часу і неможливо відшукати свідків. Крім того, детальний запис завжди достовірніший за слова свідків, які могли не помітити деталей.  

Кнопка термінового виклику поліції, вивіска "Об’єкт під охороною" та камера відеоспостереження – основні гаранти надійного захисту та безпечної роботи працівників АЗС,- констатував головний поліціянт Миргорода.

Підсумовуючи нараду, Сергій Соломаха наголосив, що власникам АЗС слід серйозніше задуматися над безпекою праці людей, збереженням цілісності об’єкту та бізнесу. Захист потенційно небезпечних об’єктів на території міста нині – це необхідність й економити на цьому недоречно.

 Прес-служба міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]