Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про Національний конкурс творчих робіт (есе) «Шлях розвитку сучасної української культури. Погляд молоді»
2021-03-04

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України проводить Національний конкурс творчих робіт (есе) «Шлях розвитку сучасної української культури. Погляд молоді». Національний конкурс  проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Київської міської організації Національної спілки письменників України, Європейської культурної асамблеї, видавничої організації «Юрінком Інтер», Вишгородського історико-культурного заповідника, Всеукраїнського товариства «Знання» України, Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня» та засновників міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».

Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді; підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури, створення умов для її творчого зростання.

 Пріоритетні напрямки Конкурсу:

- історія розвитку сучасної української культури;

- історії успіху молодих письменників, митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва і кіномистецтва;

- культурна дипломатія;

- актуальні проблеми розвитку партнерства між креативним громадянським суспільством та державою у представленні української культури світові;

- креативні індустрії;

- відновлення культурних пам’яток у межах проекту «Велика реставрація»;

- інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.

До участі у Конкурсі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України, молоді працівники культури, інші зацікавлені особи.

Конкурс проходить з 25.01.2021 по 24.08.2021. Прийом конкурсних робіт забезпечується з 11.01.2021 по 09.08.2021. Оцінювання конкурсних робіт експертною радою - до 21.08.2021. Оголошення переможців - 24.08.2021.

Конкурсні роботи разом з заявкою направляються на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: [email protected]), вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».

Додаткова інформація:

www.facebook.com/institute2015

Оргкомітет: Герасименко Олександр Олександрович, організатор[email protected]

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]