Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про Національну поліцію
2015-11-11

Із 7-го листопада вступив в дію Закон України «Про Національну поліцію». Міністерством внутрішніх справ та керівництвом УМВС України в Полтавській області проводяться вичерпні заходи щодо реформування усіх без виключення структурних підрозділів органів внутрішніх справ. Допоки триває перехідний процес, міськрайоргани області  працюють в штатному режимі, - зазначає начальник УМВС України в Полтавській області Олег Бех.

Він повідомив, для того щоб люди не відчули правового вакууму,  чергові частини усіх підрозділів продовжують працювати у цілодобовому режимі та приймати заяви і повідомлення громадян та належним чином організовувати роботу слідчо-оперативних груп.

Вчасне надання допомоги людям – головний пріоритет у роботі правоохоронних органів сьогодення.

Захист прав і свобод громадян, а також вчасні виїзди слідчо-оперативних груп на місця вчинення правопорушень або інших подій буде забезпечено на належному рівні.

У разі, якщо Вам у будь-якому райвідділі органів внутрішніх справ відмовлять у прийомі звернення чи повідомлення, або висловлюватимуть небажання реагувати на надзвичайні події чи правопорушення, просимо негайно інформувати на «гарячу лінію» УМВС, яка діє цілодобово за номером:(05322) 51-77-57 або :(05322) 51-77-02.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]