Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про хід розслідування смерті миргородського дільничного
2016-03-31

30 березня в Миргородському відділі поліції члени колегії ГУ НП в Полтавській області відзвітували про результати службової перевірки та хід розслідування кримінального провадження за фактом смерті дільничного офіцера миргородської поліції капітана Олександра Овсієнка. У засіданні взяли участь заступник Миргородського міського голови, депутат Полтавської обласної ради Костянтин Кірпосенко, голова Миргородської райдержадміністрації Юрій Коваленко, голова райради Леонід Яринич, депутати Миргородської міської ради та члени виконавчого комітету, представники ЗМІ, громадські активісти та особовий склад місцевого підрозділу поліції.

Начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП Сергій Гаврик повідомив про закінчення службової перевірки. За його словами, начальником ГУНП в Полтавській області було призначено 2 службових розслідування, що проводилися працівниками апарату ГУНП. До участі в розслідуваннях також залучалися психологи ГУНП, працівники Управління внутрішньої безпеки в Полтавській області ДВБ НПУ та представники громадськості. За результатами перевірок, інформація про можливе доведення керівництвом Миргородського відділу поліції до самогубства інспектора миргородського відділу поліції Олександра не підтвердилась. Поліцейський вчинив самогубство  23.02.2016 у підсобному приміщенні власного домогосподарства.
  Начальник слідчого відділу ГУНП Полтавщини Сергій Чиж озвучив перевірку  ймовірних версій смерті Олександра Овсієнка. Деякі з них він спростував, а по деяких ще триває перевірка. Матеріали службового розслідування направлені до прокуратури Полтавської області для залучення до матеріалів кримінального провадження.

Після заходу члени колегії ГУНП в Полтавській області та начальник Миргородської поліції Василь Овчаренко біля приміщення Миргородської місцевої прокуратури зустрілись з потерпілою стороною і домовились про подальше звітування вже по закінченню розслідування кримінальних проваджень.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]