Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про хід розслідування кримінального провадження по факту смерті дільничного офіцера поліції
2016-03-12

11 березня у залі засідань Миргородської міської ради за участі членів колегії ГУНП в Полтавській області відбулося друге відкрите засідання «круглого столу». Йшлося про хід розслідування кримінального провадження по факту смерті дільничного офіцера поліції Миргородського відділу поліції Олександра Овсієнка.

На зібранні  представники обласного управління поліції   інформували громадськість про хід розслідування  справи. Було  також  озвучено версії, які у ході розслідування підтвердять або спростують, - зазначив  заступник начальника ГУНП, начальник слідчого управління  Сергій Чиж. Також  було  проінформовано про результати соціологічного опитування, яке  провели серед особового складу миргородського відділу поліції напередодні.  В цілому  стан соціально-психологічного клімату в колективі Миргородського відділу поліції психологи характеризують як позитивний. Якщо брати по 5- ти бальній системі оцінювання, то  середній показник  становить 3,8.  Така цифра і сама процедура анкетування викликала чимало запитань у присутніх на засіданні активістів. За словами деяких  з них, воно було не анонімним, а тому і результати - не об’єктивні.  Представники громадськості пропонували  провести ще одне анкетування за участі більшої кількості громадських активістів і зробити його "таємним".

Свою думку з цього приводу озвучили  і депутати Миргородської міськради. Вони знову висловили недовіру керівництву поліції,  звинуватили   у затягуванні розслідування  слідства та непрофесійних діях оперативної групи, яка працювала на місці події , та  ініціювали необхідність проведення незалежного розслідування цієї справи.

Наступна зустріч делегованого керівництва обласного апарату Полтавської поліції з громадськістю Миргорода запланована на п’ятницю, 18 березня 2016 року.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]