Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про Державну премію в галузі науки і техніки
2017-01-12

Із січня 2017 року Секретаріатом Комітету з Державних премій України проводиться прийом робіт: на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки на 2017 рік – до 01.04.2017 року;  на здобуття премії Президента України для молодих вчених 2017 року – до 01.03.2017 року.

Державна премія України в галузі науки і техніки присуджується за:

  • видатні наукові дослідження, які сприяють дальшому розвитку гуманітарних, природничих і технічних наук, позитивно впливають на суспільний прогрес і утверджують високий авторитет вітчизняної  науки у світі;
  • розроблення та впровадження нової техніки, матеріалів і технологій, зокрема, дослідження, які становлять вагомий внесок у забезпечення національної безпеки та оборони, а також розроблення та впровадження нових способів і методів лікування та профілактики захворювань, що відповідають рівню світових досягнень, у тому числі у сфері військової медицини;
  • роботи, які становлять значний внесок у вирішення проблем охорони навколишнього природного середовища та забезпечення екологічної безпеки;
  • створення підручників для середніх загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладів.

Державна премія присуджується за наукові (науково-технічні) роботи, наукові видання, підручники, які не менш як за рік до їх висунення опубліковані, видані, впроваджені у виробництво або практично використовуються на підприємствах та установах.

Для участі у конкурсі висуваються роботи, що є результатом безпосередньої наукової (науково-технічної) діяльності як однієї особи, так і колективу у кількості не більше восьми осіб, чий творчий внесок у здійснення роботи є найбільш значним.

Висування робіт (крім підручників) для участі у конкурсі провадиться науковою установою, вищим навчальним закладом, юридичною особою, що має відповідні наукові підрозділи (у значенні Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність"), за рішенням її вченої (наукової, науково-технічної, технічної) ради, а також керівними органами громадських наукових організацій, колегіями міністрів, інших центральних органів виконавчої влади, а підручників – колегією Міністерства освіти і науки України.

Премія Президента України для молодих вчених присуджується за видатні досягнення в галузі природничих, технічних та гуманітарних наук, які сприяють дальшому розвитку науки, суспільному прогресу і утверджують високий авторитет вітчизняної науки у світі.

Премія присуджується за наукові роботи, опубліковані у закінченій формі не менше ніж за рік до їх висунення.

Вік осіб, які висуваються на здобуття премії, не може перевищувати  35 років для осіб, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, та 40 років, для осіб, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються в докторантурі, на час висування роботи для участі у конкурсі зі здобуттям премії.

Висування робіт на участь у конкурсі зі здобуття премії провадиться науковою установою, вищим навчальним закладом, юридичної особою, що має відповідні наукові підрозділи (у значенні Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність"), за рішенням її вченої (наукової, науково-технічної, технічної) ради, керівними органами громадських наукових організацій, а також колегіями міністрів, інших центральних органів виконавчої влади.

Порядок висунення та оформлення документів робіт, які подаються для участі у зазначених конкурсах, викладено у відповідних інструкціях, які знаходяться на  відповідних сторінках веб-сайту Комітету.

Консультації щодо оформлення документів робіт та прийом робіт здійснюється Секретаріатом Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки за адресою: 03150, м. Київ-150, вул. Антоновича, 51, кімната 1212, телефони: 246-78-19, 246-63-00 (факс).

 

Відділ у справах спорту,

сім’ї та молоді Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]