Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Презентація проекту "За здорове харчування"
2017-10-09

З початку вересня у Миргородській гімназії ім.Т. Г Шевченка працює проект телеканалу 1+1 "За здорове харчування". Його мета - організація і поліпшення системи харчування в освітніх закладах України на прикладі однієї зі шкіл, розповів журналіст каналу Мирослав Ганущак. Результати роботи експерти проекту представили на фінальній зустрічі, що відбулася 8 жовтня в гімназії.

Експерти презентували комплексний підхід до осучаснення шкільної системи харчування. Дитячий гастроентеролог Наталія Чернега нагадала, що саме в дитячому віці організм має отримувати збалансовану їжу для нормального розвитку. Реалії ж констатують невтішну картину: у доросле життя діти йдуть з хронічними хворобами.

Чи можливо вплинути на ситуацію, зламавши  застарілу систему харчування в школах, досліджували у телевізійному проекті "1+1", який планують показати на початку листопада. Нині столичні експерти розробили майбутній макет їдальні, написали меню та вчать кухарів, як урізноманітнити страви, щоб їх споживала більша кількість учнів.

Коментуючи експеримент на базі місцевої гімназії ім.Т. Г. Шевченка міський голова Сергій Соломаха сказав, що влада налаштована на позитивні зміни у будь-якій галузі життєдіяльності міста. Освітня сфера - завжди у полі зору влади. У 2017 році на різні види ремонтів освітніх закладів, у тому числі і харчоблоків, з міського бюджету було виділено більше 9 млн.грн. та збільшено на 20% вартість харчування дітей у школах. На думку міського голови, підказку від телевізійного проекту щодо поліпшення  ситуації з харчуванням учнів, слід максимально використати для того, щоб осучаснити умови їдалень та урізноманітнити раціон. Діти – наше майбутнє і вони повинні зростали здоровими і сильними. Міська влада зі свого боку готова долучитися до утілення сучасного підходу в покращенні якості харчування в навчальних закладах.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]