Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Презентація проекту Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону
2018-02-26

На засіданні робочої групи зі стратегічного планування експерти Проекту ПРОМІС презентували миргородцям Проект Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону до 2028 року. Вів засідання міський голова, голова Робочої групи Сергій Соломаха.

23 лютого у рамках роботи робочої групи було презентовано та обговорено майбутній документ розвитку миргородської території, а також деталізовано план реалізації стратегічних заходів по різних напрямках. Концепція, закладена в основу майбутнього плану розвитку міської території, яка в перспективі розшириться за рахунок земель сільських рад, які виявили бажання долучитися до перспективного розвитку, покликана втілити ідеї та пропозиції громадян, які відібрали експерти та включили до Плану реалізації Стратегії.

Під час засідання також було докладно обговорено планові заходи і кроки для реалізації Стратегії та визначено відповідальних осіб за втілення ініціативних компонентів майбутнього документу, підготовленого у співпраці з проектом ПРОМІС.

Міський голова подякував експертам міжнародного проекту та всім небайдужим мешканцям, які долучилися до розробки, так званої, дорожньої карти, за якою у найближчі роки розвиватиметься Миргородський субрегіон.

Ще у ході засіданні було обговорено питання щодо створення системи та формування органів моніторингу впровадження Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону.

Після доопрацювання проекту Стратегії, документ буде внесено на затвердження сесії міської ради.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]