Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Презентація електронного шкільного щоденника
2018-07-10

10 липня в залі засідань міської ради відбулась презентаційна зустріч виконавчого директора фірми NEVDA Паулюса Йонікаса, директора по розвитку литовської інформаційної компанії NEVDA Евелдаса Юргатіса з виконавчим комітетом Миргородської міської ради, керівниками та їх заступниками загальноосвітніх навчальних закладів міста, представниками батьківських комітетів навчальних закладів. На зустрічі було представлено електронний шкільний щоденник, котрий створений цією компанією та використовується 80% шкіл Литви.

"NEVDA" – литовська інформаційна компанія, що працює в державному секторі Литви більше 25 років. Саме ця компанія здійснила комп‘ютеризацію всього процесу соціальної підтримки в Литві і на даний час здійснює розробку і підтримку централізованої системи соціального захисту і соціальних платежів в усіх 60 муніципалітетах Литовської Республіки.

Можливості електронного щоденника дають змогу відслідкувати оцінки, відвідуваність, розклад уроків, навчальні матеріали, домашнє завдання, аналітику(по класах, школі, предметах, триместрах і півріччях), провести опитування, вести листування у форматі чату, надсилати довідки та документи в електронному форматі. Такий щоденник враховує специфіку всіх типів шкіл(навчальні класи, середню освіту, спец. класи, профільне та індивідуальне навчання), здійснює зарахування в навчальний заклад, інформує про позакласну роботу, соціальні проекти, партнерські програми.

Зустріч завершилась підписанням Протоколу, метою якого є сприяння взаємовигідній діяльності і спільній співпраці Миргородської міської ради та фірми NEVDA. Сторони, що підписали Протокол, мають наміри розвивати діяльність щодо ведення електронних продуктів, домовились провести переговори щодо умов підписання Договору про спільну діяльність, в якому, зокрема, викласти час реалізації проектів, їх вартість, зобов‘язання сторін. Електронний щоденник, що обговорювали на цій зустрічі, вирішили оформити як проект та подати на участь в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]