Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Представники "ПРОМІС" зустрілися з підприємцями
2016-07-01

1 липня представники українсько-канадського проекту "ПРОМІС" (Партнерство для розвитку міст) провели в Миргороді фокус-групу з місцевими підприємцями. Основна мета зустрічі, що проходила в приміщенні міської ради – виявити перешкоди, з якими стикаються миргородці, котрі мають свій бізнес, або тільки планують його відкрити, та знайти шляхи їх усунення саме на місцевому рівні.

  • Такі фокус-групи ми вже провели в кількох великих містах країни, - розповіла координатор Проекту Надія Яременко. – Звичайно, є чимало проблем, які треба вирішувати на загальнодержавному рівні. Проте дещо все ж можливо покращити на місцях. Після відвертої розмови з підприємцями, яка, до речі, проходить без представників влади, ми плануємо донести до керівників міста виявлені проблемні моменти, аби згодом спільно шукати шляхи їх вирішення.

Крім проблем, що, безперечно, існують в кожному місті, представників "ПРОМІС" цікавили перспективні напрямки розвитку бізнесу. За словами Надії Яременко, в рамках співпраці кожне місто-учасник має можливість отримати грант в сумі 100 тис. канадських доларів на реалізацію конкретних бізнес-проектів. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]