Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Правова допомога для миргородців
2016-09-05

Із першого вересня у Миргороді працює Бюро правої допомоги. Про це під час понеділкової наради повідомив міський голова Сергій Соломаха. Соціальний паб має статус відокремленого підрозділу місцевих центрів з надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. Бюро правової допомоги – це нові структурні підрозділи Мін'юсту, які  замінили районні управління юстиції, - розповів під час презентації роботи закладу директор Лубенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Андрій Россоха.

Миргородське бюро правової допомоги знаходиться за адресою м. Миргород, вул. Гоголя, 165. Очолює його Людмила Горобець. У бюро надаватимуть первинну та вторинну правову допомогу для всіх верств населення міста та району.

До нас можуть звернутися як містяни, так і жителі Миргородського району за правовими консультаціями, за отриманням допомоги процесуальних документів, захисту своїх прав у суді. Крім цього, виконуватимемо  право освітню функцію. Також у нас облаштоване спеціальне робоче місце, де кожен зможе користуватися онлайн-сервісами Мін΄юсту», – розповіла керівник Миргородського бюро правової допомоги.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]