Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Правоохоронцям Миргородського відділу поліції вручили автомобілі
2017-07-06

Біля Миргородського відділу поліції відбулася презентація комунального підприємства «Щит Миргородщини» та передача првоохоронцям автомобілів ЗАЗ «ДЕО сенс».  Два авто придбані коштом місцевих бюджетів. У заході взяли участь голова Полтавської ОДА Валерій Головко, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, голова Миргородської РДА Юрій Коваленко, голова Миргородської райради Леонід Яринич.

 

Комунальне підприємство «Щит Миргородщини» розпочало свою роботу з квітня 2017 року, надавши змогу працевлаштуватись 19-ти учасникам АТО відокремленого підрозділу громадської організації “Всеукраїнської спілки учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій” в Полтавській області. За словами начальника відділу поліції Володимира Реки, новий підрозділ  створений районною радою для забезпечення безпеки громадян та допомагає правоохоронним органам у сфері забезпечення публічного порядку в сільській місцевості.

У рамках заходу посадовці оглянули  також  систему відеонагляду, що працює у відділі поліції за міською програмою "Безпечне місто". Міський голова Сергій Соломаха повідомив, що за кошти місцевого бюджету придбано 20 відеокамер. 16 приладів - уже встановлено, половина з них - доступні для перегляду на офіційній вебсторінці міської ради.  У центрі міста також ведеться монтаж   роботизованої камери, а на всіх в'їздах    до міста дообладнають  камери підвищеної якості з подальшим підключенням обладнання до єдиної системи розпізнавання номерних знаків.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]