Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювали профільні комісії міської ради
2020-07-03

Профільні питання, винесені на затвердження 57-ї сесії, розглянули  3 липня на засіданні постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики та з питань промисловості, приватизації та земельних ресурсів.

 Комунальна комісія розпочала роботу з бговорення з інформації про новий порядок затвердження місцевих податків і зборів на 2021 рік. Доповідав начальник фінансового управління Сергій Скляр. Він акцентував увагу на нових законах щодо запровадження таких ставок органами місцевого самоврядування.  Коментуючи проєкт рішення "Про внесення змін до рішення 5 сесії міської ради 7 скликання від 14.06.2019 р. № 96 "Про затвердження  Положення про єдиний податок та встановлення ставок єдиного податку", начальник відділу споживчого ринку і підприємництва Світлана Гавриш пояснила, що відповідно Закону України №540-ІХ від 30.03.2020 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)", змінився мінімальний обсяг доходу для I та ІІ груп – платників єдиного податку. Тому виникла необхідність ухвалення нового рішення. Обговоривши інформацію, рішення підтримали.

Наступні питання стосувалися внесення змін та доповнень до Програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури міста Миргород на 2017-2021 роки», до переліку об’єктів на 2020 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою м. Миргорода», до Міської програми благоустрою міста на 2017 – 2021 роки».

Низка підготовлених рішень та широко обговорених питань  стосувалася забезпечення діяльності міських комунальних підприємств та реалізації програм, які на них покладено.

Також було детально опрацьовано проєктні рішення Про надання згоди на прийняття з державної власності в комунальну власність територіальної громади міста Миргорода об'єктів, які обліковуються на балансі ДП «Державний Миргородський гренажний завод» та Статут комунального підприємства «Спецкомунтранс» в новій редакції.

За підсумками засідання було надано  рекомендації до окремих проєктів рішень.

Земельна комісія цього разу працювала на виїзді. Члени комісії виїхали на об'єкти, щоб уточнити питання, які виникли підчас опрацювання проєктів рішень.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]