Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювали депутатські комісії
2018-08-29

28 серпня, у рамках підготовки 39-ї сесії, відбулося засідання депутатських комісій: з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та з питань промисловості, приватизації та земельних ресурсів.

До порядку денного комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів було внесено такі питання: Про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Миргорода" та депутатські запити. У ході затвердження питань порядку з ініціативи членів профільної комісії на розгляд було внесено ще такі питання: про внесення змін до рішення 35 сесії міської ради 7 скликання від 28.02.2018 року №28 "Про затвердження Програми підтримки розвитку територіального сервісного центру №5344 регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області на 2018 рік", про надання дозволу на проведення робіт з розбирання, списання з балансу тимчасової споруди, звіт тимчасової контрольної комісії ради щодо безпечності розміщення та захоронення бурового шламу на полігоні ТПВ КП "Спецкомунтранс".

За результатами широкого обговорення члени профільної комісії напрацювали низку рекомендацій.

       У другій половині дня працювала комісія з питань промисловості, приватизації та земельних ресурсів. На розгляд земельної комісії було запропоновано ряд рішень щодо внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО на 2018 рік та затвердження Порядків надання соціальної підтримки учасникам АТО, особам, залученим до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях під час проведення операції Об’єднаних сил (ООС), у новій редакції.

       Інформацію у блоці земельних питань склали рішення про припинення та поновлення договорів оренди земельних ділянок та прав постійного користування земельними ділянками, про надання дозволів на виготовлення, затвердження та погодження документацій із землеустрою.

       Кілька рішень стосувалися продажу землі, внесення часткових змін до Переліку земельних ділянок, продаж та набуття права оренди яких здійснюється в 2018 році шляхом проведення земельних торгів (аукціонів), надання дозволів на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, про анулювання результатів земельних торгів, про припинення та поновлення, надання та відмову громадянам дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, про затвердження громадянам документації із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду.

       Окремі питання, які потребували додаткового вирішення, було знято з порядку денного. Їх розгляд комісія вирішила продовжити після виїзного засідання.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]