Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала постійна комісія міської ради
2019-09-09

09 вересня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики. На розгляд комісії було додатково внесено і питання, з яким письмово звернулися мешканці. Серед таких: відсутність водопостачання в одному з будинків на вулиці Старосвітській, заборгованість по зарплаті працівникам "Водоканалу", передача Миргородтеплоенерго" на баланс міста,  заборона використання, розміщення, покладання та реалізація на об'єктах благоустрою на території міста продукції з синтетичних полімерів та інші.

Загалом на порядку денному було обговорено проекти рішень з таких питань:

 Про внесення змін до рішення 21 сесії міської ради 7 скликання від 27 лютого 2017 року №5 «Про затвердження  Програми будівництва, реконструкції та модернізації  об’єктів інфраструктури міста Миргород на 2017-2021 роки».

  • Про внесення змін та доповнень до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 29 січня 2019 року №4 «Про затвердження  переліку об’єктів на 2019 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою м. Миргорода».
  • Про внесення змін та доповнень до рішення 19 сесії міської ради 7 скликання (друге засідання) від 22.12.2016 року №32 «Про затвердження Міської програми благоустрою міста на 2017 – 2021 роки».
  • Про питання використання поліетиленових пакетів у магазинах та точках продажу товарів.
  • Про заборону використання, розміщення, покладання та реалізацію на об'єктах благоустрою на території міста Миргорода продукції з синтетичних полімерів (штучних квітів, вінків, корзин тощо).
  • Про передачу службового автомобіля.
  • Про передачу на баланс відділу молоді та спорту Миргородської міської ради частини нежитлового приміщення.
  • Про внесення змін до рішення 45 сесії міської ради 7 скликання від 14 червня 2019 року №112 “Про надання згоди на прийняття із спільної власності сіл, селищ, міст Полтавської області до комунальної власності територіальної громади міста частини нежитлового приміщення”.
  • Про внесення змін до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 29 січня 2019 року № 6 «Про затвердження «Програми капітального ремонту житлового фонду м. Миргорода на 2019 рік».
  • Про оцінку основних засобів.
  • Про створення комунального підприємства "Тепловодсервіс" Миргородської міської ради.
  • Про внесення змін до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 29.01.2019 року №7 «Про затвердження Програми капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення в м. Миргород на 2019 рік».
  • Про надання згоди на прийняття з державної власності в комунальну власність територіальної громади міста Миргорода квартири №29 по вул. Шишацька, 86-А.
  • Про внесення змін до рішення 33 сесії міської ради 7 скликання (2-ге засідання) від 28 грудня 2019 року № 283 “Про затвердження Порядку передачі в оренду  комунального майна міста Миргород, Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно та пропозиції її розподілу, Орендних ставок за використання майна територіальної громади м. Миргорода, Типового договору оренди комунального майна”.
  • Про закріплення комунального майна на праві оперативного управління.
  • Про надання дозволу на передачу в оренду частини приміщення міського стадіону "Старт".
  • Про закріплення комунального майна на праві оперативного управління за Дитячо-юнацькою спортивною школою.
  • Про затвердження Міської програми розроблення містобудівної документації - детального плану території.
  • Про внесення змін до рішення 43 сесії Миргородської міської ради 7 скликання від 29.01.2019р. № 10 "Про затвердження Міської програми створення та впровадження містобудівного кадастру на 2019-2021 роки".
  • Про найменування парків та скверів.
  • Про втрату чинності рішення 38 сесії Миргородської міської ради 5 скликання від 11.12.2009р. № 10 "Про затвердження Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Миргороді".

За підсумками засідання комісія визначилася по кожному проекту та надала деякі рекомендації  щодо роботи комунальних підприємств.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]