Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
2017-09-28

На засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС, яке провів 28 вересня перший заступник міського голови, голова цієї комісії Сергій Швайка,  розглянули поточні питання по різних інфраструктурних об'єктах міста. Керівники відповідних профільних установ та закладів  проінформували про нинішній стан справ на об'єктах.

Мова йшла про дотримання правил пожежної безпеки, вимог законодавства щодо безпечності харчових продуктів та вимог санітарного господарства в освітніх та лікувальних установах, закладах соціальної сфери, комунальних підприємствах. Акцентували на проблемних питаннях, механізм вирішення яких обговорили під час засідання.

Також мова йшла про стан готовності міських служб та транспорту до роботи  в осінньо-зимовий період, про Комплексний план заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Ще порушували питання щодо стану утримання джерел протипожежного водопостачання, стану забезпечення протипожежного захисту об'єктів військових частин та попереджувальні заходи щодо отруєння людей дикорослими грибами.

За підсумками засідання вирішили доповнити  перелік заходів щодо попередження, а у разі винекнення - ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]