Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Позиція Асоціації міст України врахована в Методиці визначення обсягів заборгованості з різниці в тарифах
2022-10-12
12 жовтня 2022 року Уряд ухвалив постанову, якою внесено зміни в Постанову Кабінету Міністрів України від 15.09.2021 № 977 «Про затвердження Методики визначення заборгованості з різниці в тарифах», на яких наполягала Асоціація міст України з вересня 2021 року. Тепер обсяг заборгованості згідно Методики не буде зменшуватися на суму трансфертів з місцевих бюджетів.
Розподіл 14 мільярдів гривень, вже передбачених в Державному бюджеті України на 2022 рік для відшкодування заборгованості з різниці в тарифах, буде розраховано вже за оновленою Методикою. 
У новій редакції Методики також передбачено:
  - перенесення  дати врегулювання заборгованості з різниці в тарифах для підприємств тепло-, водопостачання та водовідведення;
  - нові періоди щодо розрахунку обсягів заборгованості в тарифах;
  - критерії, за яких зменшуватиметься обсяг заборгованості з різниці в тарифах у випадку отримання підприємствами галузі за період утворення заборгованості з різниці в тарифах з державного бюджету трансфертів та фінансової допомоги для фінансування витрат, які безпосередньо пов’язані з операційною (основною) діяльністю суб’єкта господарювання, зокрема витрат, згідно із складовими встановлених тарифів.
Асоціація міст України дякує Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю та Міністру розвитку громад та територій України Олексію Чернишову за підтримку позиції місцевого самоврядування в Методиці.
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]