Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Пожежник-рятувальник – це не професія, це спосіб життя
2019-09-19

17 вересня - ще одна нагода подякувати за мужність, сміливість та рішучість усім працівникам аварійно-рятувальних служб. Миргородська міськрайонна філія Полтавського ОЦЗ вже давно співпрацює з Миргородським районним відділом Головного управління ДСНС України в Полтавській області. Саме тому, 18 вересня 2019 року учні Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 та провідний фахівець нашої філії завітали до «іменинників» з нагоди святкування Дня рятувальника.

Про одну з найнебезпечніших, але і найпочесніших професій розповів начальник караулу 5ТПР4 старший лейтенант служби цивільного захисту Степанюк Віталій Володимирович. Під час знайомства він розповів школярам про небезпеку, пов’язану з неправильним використанням вогню, можливими джерелами пожеж, значну увагу приділив правилам безпеки і, звичайно ж, правилам поведінки, коли виникає надзвичайна ситуація.

Найбільшу зацікавленість в очах присутніх можна було спостерігати коли рятівники не просто розповідали про пожежно-рятувальне обладнання, а й демонстрували приклади його використання. Зокрема, за диспетчерським пультом школярі мали можливість побачити як здійснюється приймання і фіксування всіх викликів про надзвичайну подію, які надходять до їхнього управління. Найактивніші, а їх як не дивно виявилося чимало, мали можливість приміряти пожежний одяг, потримати вогнегасники, не тільки оглянути пожежний автомобіль, а й посидіти в кабіні – тобто хоч на декілька хвилин відчути себе справжніми Рятівниками.

Саме в такій невимушеній і дружній атмосфері час пролетів непомітно, а головне пізнавально. Фахівці нашої філії сподівається, що проведений захід допоможе підростаючому поколінню з більшою відповідальністю ставитися до безпеки свого життя і життя інших.

 

Більше інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями: https://pol.dcz.gov.ua та https://www.facebook.com/MirhorodCZ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]