Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Повір у себе, і в тебе повірять інші!
2017-12-05

Фестиваль «Повір у себе, і в тебе повірять інші!», який проводить центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, давно вже став традиційним і є справжнім свідченням неймовірної завзятості та яскравих талантів. Цьогоріч  підсумковий етап фестивалю відбувся 4 грудня в актовій залі МСШ № 5. Близько 70 дітей подали свої вироби на конкурс.

Були представлені роботи з декоративно-прикладного мистецтва: вишивки, бісероплетіння, мереживо, художня обробка деревини, пап’є-маше, декупаж, роботи з солоного тіста, різноманітні аплікації та малюнки. Дитячі захоплення стали засобом реабілітації та терапії, які допомагають перебороти важкі недуги і відчувати радість життя. Переможцями фестивалю-конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші!» - 2017 стали вихованці гуртка Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи- інтернату, керівник Литвиненко Юлія Григорівна. Їм журі одноголосно віддало І місце за найактивнішу участь, високу майстерність та різножанровість робіт. ІІ місце посів Ошека Олексій (клас образотворчого мистецтва музичної школи ім. А.П.Коломійця), а ІІІ місце розділили Танонін Михайло (Центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів) та Ростроста Анжеліка (гурток «Майстриня» ЦЕВу).

Працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді не тільки відзначили роботи переможців, а й підготували розважальну програму та солодкий стіл для усіх учасників. Фестиваль дав змогу дітям розкрити свій творчий потенціал, зустрітися та поспілкуватися з друзями та активно відпочити.

Фестиваль організовано завдяки сприянню й підтримці Миргородської міської ради та небайдужих підприємців міста: Кропивки Олега Григоровича, Запорожець Ольги Михайлівни, Московченко Ірини Анатоліївни, Галича Віктора Анатолійовича (ГО «Миргород-допомога»), Бзенка Олександра Миколайовича (ТДВ Миргородський хлібзавод).

Вікторія Максимова,

начальник відділу соціальної роботи центру

 соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

                                                        

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]