Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Порядок продовження щомісячної адресної допомоги переміщеним особам
2015-05-20

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 212 про «Зміни, що вносяться до Порядку надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг», для призначення допомоги на наступний шестимісячний строк уповноважений представник сім’ї подає заяву, в якій повідомляє про відсутність змін, що впливають на призначення грошової допомоги, а також пред’являє довідки про всіх членів сім’ї про взяття на облік, які переміщуються, строк дії яких подовжено на наступний період, з відміткою Державної міграційної служби.

Управління праці та соціального захисту населення проставляє на зворотньому боці довідки відмітку про продовження терміну її дії на наступні 6 місяців. Відповідний запис засвідчується підписом посадової особи та скріплюється печаткою.

У разі зміни інформації, яка подавалася внутрішньо переміщеною особою у попередній заяві, управління соціального захисту населення видає такій особі нову довідку терміном на 6 місяців, а раніше видана довідка вилучається.

Одночасно звертаємо увагу, що особам працездатного віку, яким грошова допомога була припинена відповідно до п. 7 цього Порядку, грошова допомога на наступний строк не призначається. Тобто, це особи працездатного віку (крім громадян, які доглядають за дітьми до досягнення ними трирічного віку; громадян, які доглядають за дітьми, що потребують догляду протягом часу, визначеного у медичному висновку лікарсько-консультативної комісії, але не більш як до досягнення ними шестирічного віку; громадян, які мають трьох і більше дітей віком до 16 років і доглядають за ними; громадян, які доглядають за інвалідами I групи або дітьми-інвалідами віком до 18 років, або інвалідами I чи II групи внаслідок  психічного розладу, або особами, які досягли 80-річного віку; а також фізичних осіб, які надають соціальні послуги), які не працевлаштувалися, в тому числі за сприянням державної служби зайнятості, або перебувають в трудових відносинах з роботодавцями на тимчасово окупованій території України чи в районах проведення антитерористичної операції, але фактично не працюють.

                                                                                                Завідувач сектору прийняття

                                                                                                          рішень відділу грошових

                                                                                                          виплат та компенсацій УПЗСН

                                                                                                          Миргородської міської ради

                                                                                                          Аксьонова А.М.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]