Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Попередження про відключення боржників від водопостачання
2020-03-17

Шановні абоненти! Просимо терміново вжити заходів з оплати існуючої заборгованості за спожиті послуги водопостачання та водовідведення!!! Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 9 листопада 2017 року №2189-VIII з 1 травня 2019 року Виконавець комунальних послуг має право обмежувати (припиняти) надання відповідної комунальної послуги споживачу в разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги.

У випадку заборгованості за послуги підприємству КП «Миргородводоканал», будуть розпочаті роботи по індивідуальному обмеженню послуг водопостачання та водовідведення боржникам житлових будинків в приватному секторі та багатоповерхівках. Відновлення комунальної послуги в повному обсязі буде здійснюватися за умови повного погашення заборгованості. Відновлення надання послуги здійснюватиметься за рахунок споживача (боржника).

Крім того, діючим законодавством передбачено припинення надання субсидії споживачам, які мають заборгованості за комунальні послуги більше одного місяця.

Тому ми звертаємось до наших абонентів, які отримують субсидії та мають борги за послуги перед нашим підприємством, терміново погасити заборгованість, щоб уникнути призупинення субсидії і відключення від водопостачання та водовідведення за існуючу заборгованість.

Якщо у споживачів накопичилась велика сума боргу, то її стягнення також проводиться через суд із залученням виконавчої служби.

Тому, щоб не погіршувати ситуацію і не накопичувати борги, фахівці КП «Миргородводоканал» рекомендують своїм абонентам скористатися наступним варіантом:

сплатити борги;

реструктуризувати борг, а саме, споживач має можливість звернутися із заявою та повним пакетом документів на реструктуризацію боргу, але остаточне рішення про надання реструктуризації, та на якій термін буде приймати КП «Миргородводоканал».

Дякуємо за розуміння.

З повагою

Адміністрація КП «Миргородводоканал»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]