Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Поліція Полтавщини інформує
2017-09-25

У Миргороді затримали підозрюваного у зґвалтуванні жінки. Крім цього, чоловік підозрюється у замаху на зґвалтування неповнолітньої. Обидві події сталися увечері 22-го вересня в курортному місті Миргород.

Близько першої ночі 23-го вересня до чергової частини Миргородського відділу поліції надійшло повідомлення від 19-річної містянки. Жінка повідомила, що 22-го вересня, близько 22-ї години, невідомий чоловік із застосування фізичного впливу зґвалтував її. Подія сталася, коли заявниця поверталася з роботи додому.

Зранку 23-го вересня до поліції звернувся миргородець та повідомив, що близько 20-ї години 22-го вересня на одній із вулиць невідомий чоловік намагався зґвалтувати його 13-річну доньку. Дівчині вдалося вирватися та втекти додому.

На розшук зловмисника орієнтували весь особовий склад поліції району та працівників апарату ГУНП, представників громадських формувань та громадськість.

У результаті проведеного комплексу пошукових заходів поліцейські упродовж доби встановили та затримали підозрюваного. Зловмисником виявився 54-річний мешканець міста Харків.

Начальник обласної поліції повідомив, що вийти на слід підозрюваного вдалося за допомогою відео з встановлених камер спостереження, а також пильним громадянам, які вказали на схожу особу. «54-річного харків’янина затримали у порядку статті 208-ї Кримінального кодексу України.

Найближчим часом суд має обирати запобіжний захід, - зазначив Андрій Замахін, керівник поліції Полтавщини. - Працівники поліції продовжують збирати доказову базу та перевіряють причетність чоловіка до інших злочинів.»

За фактами замаху на зґвалтування неповнолітньої та зґвалтування, вчиненого повторно, відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 152 та статтею 15, частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]