Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Поліція озвучила результати службової перевірки
2016-03-30

Службові розслідування факту доведення до самогубства капітана поліції Олександра Овсієнка  керівництвом Миргородського МВ підтвердження не знайшли. Про це повідомили члени колегії ГУНП в Полтавській області, звітуючи у Миргороді перед громадськістю про хід розслідування резонансної справи.

За словами начальника Управління кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області Олександра Гаврика, упродовж лютого-березня 2016 року в окремих ЗМІ була опублікована інформація з приводу можливого доведення керівництвом Миргородського відділу поліції до самогубства інспектора зазначеного відділу поліції капітана поліції Овсієнка О.В., що мало місце 23.02.2016 у підсобному приміщенні власного домогосподарства.

Начальником  ГУНП в Полтавській області було призначено 2 службових розслідування, що проводилися працівниками апарату ГУНП. До участі в розслідуваннях також залучалися психологи ГУНП, працівники Управління внутрішньої безпеки в Полтавській області ДВБ НПУ та представники громадськості. З метою забезпечення об’єктивності, на період вказаного розслідування були відстороненні від виконання обов’язків безпосередні керівники Овсієнка О.В., які, за твердженням громадськості, можливо, були причетними до доведення до самогубства зазначеного працівника.

У рамках службових розслідувань проводились неодноразові опитування особового складу, близьких, рідних та інших зацікавлених осіб; соціологічне опитування всього особового складу за відомостями, викладеними мешканцями міста за участю представників громади, інші заходи, передбачені Інструкцією про порядок проведення службових розслідувань в органах внутрішніх справ України.

У межах проведених службових розслідувань факти доведення до самогубства капітана поліції Овсієнка О.В. керівництвом Миргородського МВ підтвердження не знайшли. Матеріали службового розслідування направлені до прокуратури Полтавської області для залучення до матеріалів кримінального провадження.

 

За матеріалами Управління кадрового забезпечення

 ГУНП в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]