Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Покладання квітів до Дня Гідності і Свободи
2021-11-19

У Миргороді до  Дня Гідності і Свободи  біля пам'ятного знаку загиблим у зоні АТО/ООС відбулося вшанування земляків. Миргородці  прийшли у сквер Слави та поклали квіти до пам'ятного знаку героям-землякам, запалили лампадки. Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять загиблих Героїв, згадали їх імена, схилили голови у скорботі за земляками, які віддали життя за краще майбутнє. День Гідності та Свободи об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013-2014 років.

"У ці дні  ми згадуємо усіх тих,  хто своєю мужністю та щирою любов’ю до рідного краю довели всьому світові, що Україна гідна Свободи. Ми молимося за загиблими Героями, які віддали своє життя за свободу і незалежність України, за її демократичний та європейський вибір", – говорить секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

День Гідності та Свободи - свято, встановлене Указом Президента України від 13 листопада 2014 року. "З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…" - йдеться в Указі Президента.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]