Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Поети нашого краю
2019-10-17

У відділенні денного перебування  відбулася творча зустріч-спілкування «Поети нашого краю», учасником якої був студент Університету III віку, справжній майстер пера Анатолій Андрійович Орел. Під час заходу присутні познайомилися з біографією письменника - земляка, його життєвим і творчим шляхом. Анатолій Андрійович надзвичайна людина із творчої сім’ї: талановита, з багатобарвним сприйняттям світу, з очима, відкритими для всього прекрасного.

Поезія – це стан його душі, пісня, яка лине з самого серця. Кожен вірш – сповідь поета, якийсь незабутній епізод його життя, опис почуттів, емоцій, переживань. У цьому сповна переконалися учасники заходу, справжні шанувальники поезії. Прозвучали вірші, в яких розповідається про кохання, любий серцю рідний край, неповторну красу природи. Слухачі відчули душу автора, сприйняття його світу та  любов до своєї малої батьківщини. Анатолій Орел подарував свою збірку віршів «Чоловіча осінь» у бібліотеку Університету III віку.

Щира, тепла, дружня атмосфера панувала на заході, який завершився чаюванням та фотографуванням на згадку про творчу зустріч, повідомили у Територіальному центрі соціального обслуговування. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]