Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Подих осені…
2016-10-03

До Дня ветерана, що припадає на 1 жовтня, Територіальним центром соціального обслуговування підготовлено проведено у приміщенні міської бібліотеки урочисту зустріч «Подих осені…». Організатори мали на меті покращити настрій присутнім поезією та піснями про вічні людські цінності – добро, щастя, любов, адже  чудовий  настрій та оптимізм – запорука здоров’я та довголіття.

Теплі привітання на адресу людей похилого віку та чудові пісні у виконанні запрошених артистів художньої самодіяльності створили ліричну, святкову і романтичну атмосферу концертної програми, після закінчення якої для учасників святкового заходу був накритий солодкий стіл.

У відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання був проведений святковий концерт за участю колективу «Обереги» та  організовано солодкий стіл для підопічних відділення.

            Проведені святкові заходи мали на меті засвідчити шану і повагу саме до людей старшого віку, адже вони, як ніхто, своєю невтомною працею, добротою, милосердям заслуговують на це, - повідомляє Територіальний центр соціального обслуговування.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]