Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Подарунок дітворі "Промислового" до Дня Незалежності
2018-08-27

У Миргороді встановили  черговий дитячий майданчик. Майданчик для дитячого активного дозвілля облаштували у паковій зоні "авіамістечка" та урочисто відкрили до Дня Незалежності.

Подарунок для відпочинку і рухливих ігор дітей  мікрорайону "Промисловий", де мешкає майже 4 тисячі миргородців, зробив народний депутат Олег Кулініч. Перерізаючи символічну стрічку Олег Іванович пообіцяв продовжити радувати дітвору: в наступному році в цьому парку встановити ще й спортивний майданчик.

Присутня на заході секретар міської ради Наталія Гирка привітала зі святом  дітей і дорослих та подякувала Олегу Івановичу за допомогу місту та виконану обіцянку. Вона повідомила, що  під час відкриття дитячого майданчика по вул. Панаса Мирного (мікрорайон " Центральний")  два тижні тому народний депутат  пообіцяв допомогти з ігровими елементами для "авіамістечка". Завдяки злагодженій роботі дорослих та підтримці Олега Кулініча діти цього мікрорайону  мають благоустроєний майданчик та місце для  активного і корисного дозвілля.

Свято продовжилося  концертною та ігровою програмою з конкурсами та призами і солодощами.

Артисти міського будинку культури провели з дітьми цікаві розважальні заходи після яких отримали від Олега Івановича призи та смачне морозиво.

Рада мікрорайону «Промисловий» дякує завідувачці відділом культури Педченко Л.М. та директору міського будинку культури Позичайло В.В.,- організаторам  святкового дійства. Окрема подяка працівникам МЖЕКу та тим, хто напередодні прийшов попрацювати на встановленні дитячого майданчика, а це голови будинкомів № 110 Сова В. Ф., №112 Дзябенко Р. М. та мешканці будинків: №46 - Короговний М.І., №60 – Романенко Ю. М., №110 – Яценко Ю. І., №112 – Іванченко В.І., а також підлітки: Юра Смірнов з буд. №112 та Саша Неведомий з пров. Багачанського, які виконували посильну роботу.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]