Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Планове засідання виконкому
2016-06-30

Минуло близько двох тижнів відтоді, як на засіданні виконавчого комітету Миргородської міської ради комунальники міста звітували про підсумки проведення двомісячника озеленення, чистоти та благоустрою. Тоді міський голова Сергій Соломаха висловив невдоволення роботою відповідних служб та відділів і дав доручення привести місто в належним санітарний стан вже до наступного засідання виконкому.

29 червня в залі засідань міської ради знову обговорювали питання благоустрою міста. Першим про роботу своїх підлеглих розповів начальник відділу житлово-комунального господарства Михайло Коркішко. Згодом – до слова були запрошені керівники комунальних підприємств міста.

Останні не тільки звітували про свою роботу, а й вносили пропозиції. Так начальник МКЖЕУ Олександр Марченко запропонував поновити проведення в місті конкурсу на кращий благоустрій дворів багатоквартирних будинків, стимулюючи городян до участі в ньому цінними подарунками. На думку Олександра Олексійовича, яку, до слова, підтримали й більшість присутніх, такий захід є ефективним та сприяє більш ретельній підтримці порядку на прибудинкових територіях.

Юрій Кібірєв, начальник КП "Комбінат благоустрою та озеленення" розповів про недостатнє технічне та кадрове забезпечення підприємства, а також наголосив на необхідності розробки глобального проекту вуличного освітлення міста. За його словами, система вуличного освітлення вже давно потребує модернізації. Проект, переконаний Юрій Кібірєв, дасть можливість сконцентрувати та розподілити кошти на її проведення.

Модернізації, запевнив член виконкому Олександр Карпенко, потребує не лише освітлення. Неефективно на сьогодні, переконує він, косити траву тримерами. Тому підприємство-виконавець цих робіт мало б подати пропозиції щодо того, яка техніка необхідна йому для більш продуктивної роботи і думати про можливість придбання такої техніки в лізинг.     

Начальник МКП "Ритуал" Валентина Литвиненко розповіла про роботу свого підприємства, а також нагадала миргородцям, чиї рідні поховані на кладовищах міста, про те, що вони мають прибирати на могилах та навколо них не лише до поминальних днів, а й хоч би кілька разів протягом року.

На засіданні виконавчого комітету звітували також начальник КП "Спецкомунтранс" Олександр Онищенко, начальник Інспекції з благоустрою ВЖКГ Сергій Ананський та начальник відділу архітектури і містобудування Інна Білик.

Заслухавши доповіді керівників комунальних підприємств, миргородський міський голова Сергій Соломаха зазначив, що хоча відкритті питання ще залишилися, за останні два тижні була проведена серйозна робота з благоустрою та озеленення нашого міста. Також Сергій Павлович повідомив про те, що в 2017 році Миргородська міська рада планує перейти на іншу систему фінансування комунальних підприємств. Не виключено, що за результатами моніторингу їх діяльності, деякі з них будуть ліквідовані.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]