Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підтримка внутрішньо переміщених осіб
2015-12-15

Кінець листопада початок грудня видався гарячим у Єдиному центрі надання допомоги ВПО і Центрі соціальних служб для сім"ї , дітей та молоді. Полтавська обласна благодійна організація «Спілка Самаритян» надала комплексну гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб – продуктові набори, зимовий одяг, комплекти постільної білизни, теплі ковдри та дитяче харчування і памперси. Одним словом – усе, що звичайна людина потребує у буденному житті.

Люди, які залишили свої домівки  та облаштовуються на новому місці, потребують багато чого і водночас задовольнити усі потреби неможливо. Останнім часом Центром допомоги ВПО була проведена робота зі збору інформації щодо гострих потреб «переселенців» і цей транш допомоги було спрямовано тим, хто нещодавно перемістився з окупованої території через відсутність умов для життя у зимовий період у розбитих будинках, відсутність опалювання та неспокійну ситуацію. Також допомогу отримали мами-одиначки, родини, де виховуються діти-інваліди, багатодітні родини.

Теплі щирі посмішки на обличчях людей із зони АТО, слова вдячності  і вогник надії в очах  – це найкраща винагорода для людей. Вже не перший раз «Спілка Самаритян» допомагає переселенцям у Миргороді. Сподіваємося  на подальшу співпрацю, на мир і злагоду у наших домівках і країні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]