Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підтримка внутрішньо переміщених громадян
2016-02-12

Населення, що переміщується з тимчасово окупованих територій України та місць проведення антитерористичної операції, знаходить собі притулок в різних куточках України, де люди не знають, що таке війна. Місто Миргород приваблює кожного своєю доброзичливою атмосферою. Більше двох тисяч вимушено переміщених осіб теж знайшли своє місце в місті Миргороді для реалізації нагальних життєвих потреб.

Завдяки плідній співпраці центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді міської ради з багатьма міжнародними громадськими та благодійними організаціями підтримується належний рівень існування  вимушено переміщених осіб пільгових категорій, які на даний час проживають у місті.

У співпраці з Посольством ФРН в Україні, Спілкою Робітничих Самаритян Німеччини, за участі Спілки самаритян України та Полтавської обласної організації «Спілка самаритян» з початку лютого 2016 року підтримано 150 вимушено переміщених осіб, які отримали продуктові набори.

Фахівцями єдиного центру по роботі з вимушено переміщеними особами, який працює в нашому місті в рамках проекту ПР ООН та громадського об’єднання "Миргород – допомога" проведено ґрунтовний аналіз бази даних переселенців та визначено найбільш незахищених які і отримали вищевказану допомогу.

Видачу допомоги здійснено фахівцями єдиного центру по роботі з вимушено переміщеними особами та громадського об’єднання "Миргород – допомога" в максимально короткий термін.

Люди вдячні, що їх не залишили у скрутному становищі, даруючи надію, дочекатися миру у рідних домівках.  Сподіваємось, що такий очікуваний мир у нашій країні вже найближчим часом стане  реальністю.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді міської ради, центр по роботі з вимушено переміщеними особами, громадське об’єднання "Миргород – допомога" висловлюють подяку голові Полтавської обласної організації "Спілка самаритян" Белову В'ячеславу Михайловичу.

 

Валентина Донцова,

керівник єдиного центру по роботі

       з вимушено переміщеними особами                     

 

Олена Трапікас,    

секретар громадського об’єднання

"Миргород – допомога"                                         

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]