Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підтримка малого та середнього бізнесу
2015-07-17

У формі ділового та водночас відвертого діалогу 16 липня відбулася зустріч підприємців міста із генеральним директором Регіонального Фонду підтримки підприємництва по Полтавській області Ніною Кузьменко. Головні напрямки роботи фонду – сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, забезпечення підтримки людей, які вирішили розпочати власну справу. Фонд існує з 2003 року, працюючи за принципом від ідеї до ринку, профінансували  не один успішний проект. Ніна Володимирівна наводила приклади фінансової участі Фонду у Полтавській області, зокрема і в Миргороді.

Підприємці міста порушували питання встановлення касових апаратів у невеличких магазинах, для яких це занадто дорого та загрожує повним закриттям. Обговорювали можливість часткового фінансування з держави чи компенсацію витрат на придбання приладу. Наголошують підприємці і на непостійності регулювання Законами малого та середнього бізнесу.

Насамкінець керівник Регіонального Фонду підтримки підприємництва запевнила у розумінні низки проблем підприємців та сприянні їх подальшого вирішення.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]