Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підтримаймо акцію "Година Землі 2019"
2019-03-19

Година Землі цього року відбудеться у суботу, 30 березня. Люди в усьому світі вимкнуть світло на одну годину, з 20:30 до 21:30, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої Планети. Година Землі розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії щоб привернути увагу до проблеми зміни клімату. З 2008 року акція поширюється світом, у ній вже взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

Година Землі 2018 року була безпрецедентним успіхом – приєдналися більше 7000 міст у 188 країнах по всьому світу. В Україні до кампанії долучилися більше 75 міст та містечок.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та Уряду у сфері енергоефективності, збереження довкілля, ощадливого використання природних ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

Тема цьогорічної кампанії закликає нас встановити власний #Connect2Earth (“Злови зв'язок з Землею”) та підкреслює, що люди почали втрачати зв’язок з планетою, який потрібно відновити.

Миргородська міська рада запрошує кожного мешканця та організацію долучитися до Години Землі та дбайливого ставлення до нашої планети!

Реєструйте свою підтримку Годині Землі!

Дізнатися більше про Годину Землі можна на офіційному сайті: http://wwf.panda.org/uk/our_work/ecoeducation/campaigns/eh19/?fbclid=IwAR1EDB2_fQQsGWCRkg5Yo_EPKf0QFZ1xQkM8Xl9E32K6TIBs7-F_SIkRgyc

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]