Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки роботи ЦНАП за 2018 рік
2019-03-20

Роботу Центру надання адміністративних послуг за минулий рік підбили на засіданні виконавчого комітету, що відбувся 20 березня. Про зроблене та перспективу доповідала керівник цієї установи Оксана Коротіна. Вона повідомила, що за 2018 рік до Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету подано 21 834 заяв на отримання адміністративних послуг. З різних питань за консультаціями звернулися 35 680 громадян. З 2018 року Центром проводиться реєстрація звернень громадян. Всього було зареєстровано 1 026 звернень.  На сьогоднішній день Центр надає 117 адміністративних послуг, з них 80 послуг, які надаються відділами та управліннями міської ради, 37  - послуги органів виконавчої влади.

Адміністратори центру мають паролі доступів до реєстрів та іменні печатки. Працює принцип взаємозаміни, всі працівники уніфіковані та можуть надати консультацію з кожної адміністративної послуги і прийняти відповідний пакет документів. Адміністраторами також надаються "миттєві послуги", а саме інформаційні довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та витяги з Державного земельного кадастру про земельні ділянки, що дає можливість громадянам економити свій час і відразу отримати результат послуги.

Сплата за витяги Державного земельного кадастру про земельні ділянки находить до місцевого бюджету, що за 12 місяців 2018 року становило 63 110 грн.

До місцевого бюджету також надходять кошти за платні адміністративні послуги заяви яких подаються через ЦНАП, а саме:

  • відділів та управлінь міської ради
  • відділу реєстрації прав на нерухоме майно,
  • відділу реєстрацій місця проживання громадян,
  • відділу реєстрації юридичних та фізичних осіб підприємців;
  • органів державної влади:
  • відділу у Миргородському районі Головного Управління Держгеокадастру у Полтавській області,
  • Миргородського МРВ УДМС України в Полтавській області,
  •  Головного територіальне управління юстиції у Полтавській області,
  • Управління держпродспоживслужби в м.Миргороді.

Плата за деякі адміністративні послуги справляється в державний бюджет, а саме надання інформаційної довідки з реєстру прав на нерухоме майно. З січня надано 543 довідки на суму 21 720 грн. В кінці року спостерігається тенденція збільшення кількості заявників по даному виду послуг. Послуга користується попитом серед військовослужбовців та членів їх сімей.

В приміщенні центру встановлено термінал самообслуговування населення, як альтернативну можливість сплати за платні адміністративні послуги на місці.

В Центрі встановлено обладнання для оформлення та видачі біометричних закордонних паспортів громадянам України та паспортів громадян України у вигляді ІD-картки.

В цьому році за послугою вже звернулися 2 280 громадян.

Серед заявників переважно жителі міст Миргорода, Києва, Кременчука, Маріуполя, Полтави, Миргородського, Багачанського, Глобинського районів  та діти, які отримують паспорти при досягненні 14 віку. З листопада 2018 року законодавством встановлено вимогу заміни паспорта громадянина України зразка 1994 року на паспорт громадянина України у вигляді ІD-картки у разі порушення термінів вклейки фотокартки при досягненні 25 та 45 річного віку. Також на законодавчому рівні з'явилася можливість обміну паспорта на паспорт у вигляді ІD-картки за бажанням громадян, що в свою чергу суттєво збільшило кількість заявників.

Надаються послуги з реєстрації новостворених громадських організацій та реєстрації змін до статутних документів. Реєстрація громадських організацій здійснюється Головним територіальним управлінням юстиції у  Полтавській області Міністерства  юстиції України. Цього року цією послугою скористалися 8 громадських організацій.

В 2018 році завершено реалізацію проекту «Реконструкція приміщення по вул. Гоголя, 171/1 для облаштування ЦНАП в м. Миргород» та вже з 10 вересня ЦНАП приймає громадян в новому приміщенні. Загальна площа після реконструкції становить – 415,8 м2.  Реконструкцію проведено за принципом "відкритий простір".

4 червня 2018 року підписано Меморандум про включення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Миргородської міської ради до Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг.

Основними цілями визначеними Меморандумом є:

  • обмін досвідом діяльності центрів надання адміністративних послуг;
  • сприяння процесу децентралізації, вдосконалення та дотримання стандартів ЦНАП;
  • надання інформаційної та консультаційної допомоги.

У  2018 році ЦНАП став учасником І Фази впровадження Програми "U-LEAD з Європою" в частині створення центрів надання адміністративних послуг. 5 березня 2019 року підписано "Угоду про партнерство" між Проектом "U-LEAD з Європою" та міською радою. Період реалізації Проекту  до 21 листопада 2019 року. Відповідно до технічного завдання для модернізації ЦНАП у рамках фази впровадження Програми запланована інституційна модернізація приміщення, закупівля меблів, комп'ютерної техніки,  впровадження системи документообігу "Вулик" та електронної системи керування чергою. 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]