Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки роботи рад мікрорайонів міста
2020-08-20

Підсумки роботи рад мікрорайонів міста підбили на засіданні виконавчого комітету, що відбувся 19 серпня. Органи самоорганізації населення є важливим елементом системи місцевого самоврядування. Миргород – одне з найперших міст України, де створено і понад 14 років успішно працюють ОСН. Протягом звітного року у складі 7 рад мікрорайонів здійснювали свою діяльність 255 вуличних та будинкових комітетів, 28 ОСББ. Міською радою кожного року затверджується Програма забезпечення діяльності органів самоорганізації населення. 

У 2019 році на її виконання було виділено 335 тис. грн. Ради мікрорайонів тісно співпрацюють з відділами і управліннями міської ради з питань вирішення питань життєдіяльності міста, повідомила на засіданні виконавчого комітету начальник сектору по роботі  з органами самоорганізації населення організаційного відділу Галина Крившич

Основним напрямком роботи рад у звітному періоді було проведення роз'яснювальної роботи серед населення щодо дотримання правил благоустрою: утримання в належному стані територій біля будинків у приватному секторі та прибудинкових територій в багатоповерхівках (косіння, прибирання снігу в зимовий період, залишків будівельного сміття, боротьба з амброзією та ін. ).

Жителі всіх мікрорайонів брали активну участь у толоках, які проводились в рамках місячника  благоустрою та озеленення. Щороку з нагоди Дня міста проходить загальноміський конкурс найкращого благоустрою. 6 вересня 2019 року на засіданні комісії визначено переможців у номінаціях: "Кращий багатоповерховий будинок", "Кращий під'їзд", "Кращий балкон", "Кращий двір багатоквартирного будинку", "Кращий благоустрій приватної садиби", "Краща вулиця у приватному секторі", "Краща клумба". На 7 номінацій було подано 24 заявки.

За участь у конкурсі, активну життєву позицію 15 переможців конкурсу (перших місць - 5, других -5, третіх-5) отримали подарункові грошові сертифікати для придбання господарчих товарів та пам'ятні таблички із відповідними написами.

Ради мікрорайонів проводили роз’яснювальну роботу серед населення щодо участі в  проєктах: "Місто активних громадян", "Громадський бюджет Миргорода", надавали проєктні пропозиції до Плану реалізації Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2026 роки.

Проєкт ради мікрорайону "Промисловий" "Волейбольний майданчик" став переможцем серед проєктів "Місто активних громадян".   У 2019 році був реалізований проєкт "Спортивний майданчик по вул. Свидницького" в мікрорайоні «Мінзаводський». У 2019 році за поданням рад мікрорайонів виконувались капітальні і поточні ремонти доріг, проводилась реконструкція вуличного освітлення. Радам мікрорайонів вдалося вирішити багато проблемних питань завдяки тісній співпраці з депутатами, особливо з питань благоустрою.

 Розширений звіт

 Коментючи підсумки роботи рад мікроайонів міськй голова Сергій Соломаха подякував небайдужим миргордцям за активну життєву позицію, яка приносить користь місту та його жителям.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]