Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумкова зустріч за проєктом Академії Фольке Бернадотта “Місцеве самоврядування і верховенство права в Україні”
2022-12-14

Керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко у складі делегації з 13 міст взяла участь у семінарі, який проходив 5-9 грудня у Стокгольмі, у межах проєкту Академії Фольке Бернадотта (АФБ) “Місцеве самоврядування і верховенство права в Україні”.

За словами Антоніни Нікітченко, на підсумковій цьогорічні зустрічі йшлося про результати роботи міжнародного проєкту та подальшу співпрацю з містами-партнерами.

Протягом семінару учасники ділилися досвідом роботи органів місцевого самоврядування в умовах війни. Антоніна Борисівна розповіла про вирішення викликів, що постали під час повномасштабного вторгнення росії в Україну. Акцентувала на важливому напрямку роботи - допомозі і підтримці внутрішньо переміщених осіб та надання їм адміністративних та інших видів послуг. Розповіла про співпрацю з міжнародним та благодійним організаціями, які підтримують громади, що прийняли вимушених переселенців зі східних та південних областей. Лише Миргородська громада стала прихистком для понад 10 тисяч переміщених осіб. На територію громади  евакуювався  і один із вищих навчальних закладів - Луганський університет ім. Т. Шевченка. У Миргороді працюють кілька факультетів цього вузу.

Символічно під час семінару було організовано День місцевого самоврядування.

Також під час семінару було обговорено ідеї щодо майбутніх заходів, які відбуватимуться у співпраці з партнерами проєкту та іншими зацікавленими сторонами, включаючи міжнародні організації, що підтримують зусилля України у відновленні після війни.

Проєкт Академії Фольке Бернадотта "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" реалізується за фінансової підтримки Швеції.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]