Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підписано Меморандум щодо врегулювання проблемних питань у постачанні тепла та гарячої води
2021-02-10

9 лютого Кабінет Міністрів України, НКРЕКП, «Нафтогаз» та мери міст підписали Меморандум щодо врегулювання проблемних питань у постачанні тепла та гарячої води українцям. Меморандум підтримали всі міські голови. Завдяки Меморандуму ціни на комунальні послуги залишаться для  споживачів незмінними. Миргородський міський голова Сергій Соломаха зазначив, що це дійсно перший документ, який підписано державними інституціями та керівниками органів місцевого самоврядування для покращення ситуації в такій важливій галузі, як теплове господарство.

Згідно з підписаним документом, до кінця опалювального сезону 2020-2021 років українці безперебійно отримуватимуть опалення. Вартість послуг постачання теплової енергії, гарячої води у багатоквартирні будинки протягом нинішнього опалювального сезону не зміниться. Меморандум передбачає, що  теплопостачальні підприємства гарантовано отримуватимуть газ для виробництва тепла та постачання його у домівки громадян впродовж усього опалювального сезону 2020-2021 років.

Для цих підприємств буде передбачене відтермінування оплати за природний газ та компенсація різниці між ринковою вартістю природного газу та вартістю, яка врахована в тарифах на теперішній час. Уряд гарантує, що фінансування компенсації для підприємств теплопостачання не перекладатимуть на органи місцевого самоврядування.

Також під час підписання документу було досягнуто домовленості про те, що НАК «Нафтогаз України» розробить та запровадить до 1 вересня 2021 року довгострокові цінові пропозиції на природний газ для підприємств теплопостачання. Це дасть змогу уникнути цінових коливань протягом опалювального сезону 2021 - 2022 років.

Меморандум щодо врегулювання проблемних питань у постачанні тепла та гарячої води українцям було укладено за ініціативи Президента України Володимира Зеленського між Кабінетом Міністрів України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, НАК «Нафтогаз України» й мерами українських міст.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]