Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підприємства житлово-комунального сектору Миргорода готові до початку опалювального сезону
2019-09-25

На черговому засіданні виконавчого комітету йшлося про підготовку служб міського господарства до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2019-2020 років  та про результати опалювального періоду 2018–2019 років і підготовку ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» до нового опалювального сезону.

За інформацією начальника відділу ЖКГ Олександра Залєського, стан підготовки житлово-комунального господарства міста до осінньо-зимового періоду 2019 – 2020 рр. знаходиться на постійному контролі у виконавчому комітеті міської ради. Розпорядженням міського голови затверджені заходи по підприємствах житлово-комунального господарства міста, які на даний час завершують виконувати. Доповідач деталізував виконані роботи по кожному комунальному підприємстві: МКЖЕУ, «Миргородводоканал», Спецкомунтранс", проаналізував ситуацію на ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго», Миргородський УЕГС АТ «Полтавагаз», Миргородської філії Пат "Полтаваобленерго". Також на засіданні було озвучено проблемні питання щодо початку подачі тепла, подальшої роботи переданого з обласного підпорядкування міській громаді "Миргородводоканалу", утримання доріг взимку.

Загалом підприємства надавачі житлово-комунальних послуг готові до початку нового опалювального сезону. Підприємствами проведені необхідні заходи для роботи в умовах осінньо-зимового періоду, проведені необхідні заходи по підготовці житлового фонду міста та соціально значимих об’єктів. Відремонтовано техніку для боротьби із сніговими заметами. Проводиться процедура закупівлі піщано-сольової суміші та реагентів для боротьби із ожеледицею. На підприємствах діють аварійно-диспетчерські служби для оперативного реагування на аварійні ситуації. Отже, можна із упевненістю сказати, що підприємства житлово-комунального сектору готові до початку опалювального сезону.

Підсумовуючи обговорення, міський голова доручив керівникам комунальних служб, що надають житлово-комунальні послуги, забезпечити стабільну подачу газу, електроенергії, тепла, води споживачам в осінньо-зимовий період, а відділу житлово-комунального господарства  - тримати на контролі подачу тепла до житлового фонду та бюджетних установ міста.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]