Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підопічні Територіального центру відзначили свято Богоявлення
2021-01-20

19 січня християни східного обряду відзначають свято Хрещення Господнього. Ним завершується цикл різдвяних свят. В цей день віряни згадують хрещення Ісуса у річці Йордан. За традицією вони занурюються у холодну воду, яка цього дня має чудодійну силу. Мотивація у кожного різна: хтось «змиває гріхи», хтось випробовує можливості свого тіла, а хтось аргументує це дотриманням давньої традиції.

Підопічні Територіального центру розпочали відзначати свято Богоявлення із ранкової служби та освячення води у місцевих храмах. Потім відправилися на берег річки Хорол до облаштованого місця для пірнання. Незважаючи на поважний вік і низьку температуру повітря, найактивніші студенти Університету III віку Надія Степанович та Світлана Шевченко здійснили головний ритуал – купання у хрещенській воді. «Цього дня вода стає живою!», - стверджували студенти. Наші життєлюби практикують регулярні заняття спортом та обливання водою і на Водохреще пірнути в ополонку вважають для себе за обов’язок. Адже вірять у чудодійну силу святкової води, що очищає від гріхів, бадьорить і дає здоров’я на весь рік. Нехай світло та чистота цього свята принесуть всім нові надії, Свята вода і Господь захистить від всілякої напасті!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]